Run Together
Δήλωσε εθελοντής στο Run Together Thessaloniki 2023

Δήλωσε εθελοντής στο  RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη για 3η χρονιά εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, την Κυριακή 23 Απριλίου 2023.

Αποτελεί έναν ξεχωριστό αγώνα fun run, με τους συμμετέχοντες να τρέχουν σε ζευγάρια σε 4 κατηγορίες: Άντρας/Άντρας, Άντρας/Γυναίκα, Γυναίκα/Γυναίκα, Με Παιδί (Ενήλικας/Παιδί ή Παιδί/Παιδί). Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους, και να διασκεδάσουν τρέχοντας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει εθελοντής και να απασχοληθεί στην προετοιμασία και την υλοποίηση του Run Together Thessaloniki 2023.

Αν θέλεις κι εσύ να ενταχθείς στην παρέα του Run Together και να προσφέρεις εθελοντικά στη διοργάνωση δήλωσε συμμετοχή εδώ:

ΦΟΡΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 

Aναφέροντας το επιθυμητό πόστο στο οποίο σε ενδιαφέρει να απασχοληθείς και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

 Πόστα εθελοντών:

  • γραμματεία – παράδοση εξοπλισμού συμμετεχόντων
  • φύλαξη πραγμάτων συμμετεχόντων
  • ασφάλεια και έλεγχος διαδρομής – καθοδήγηση δρομέων
  • εκκίνηση – τερματισμός
  • διανομή νερού και σνακ στους δρομείς
  • παράδοση μεταλλίων στους δρομείς που τερματίζουν

 Όλοι οι εθελοντές της διοργάνωσης θα λάβουν το T–shirt του εθελοντή, σνακ και δίπλωμα συμμετοχής!

Ημερομηνία διοργάνωσης: Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Παράλληλα mail μπορούν να μας στείλουν και όσοι θέλουν να εκπαιδευτούν, να εργαστούν και να μάθουν περισσότερα για τη διοργάνωση του Run Together σε όλα τα τμήματα. Στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ, την παραγωγή του αγώνα, τα social media και την προβολή.