Run Together
Εγγύηση για τους δρομείς του RUN TOGETHER THESSALONIKI ο χώρος της ΔΕΘ

Το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” επιστρέφει δυναμικά, και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo.

Ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Η ασφάλεια των δρομέων και η αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών με το κλείσιμο των δρόμων, αποτελούν τις δύο αρχές των διοργανωτών και ο εμβληματικός για την πόλη χώρος της  ΔΕΘ Helexpo αποτελεί την εγγύηση για όλους.

Αφενός οι δρομείς δεν κινδυνεύουν από εξωγενείς παράγοντες σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, αφετέρου οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν στην πόλη άνετα, αφού δεν θα διαταραχθεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη, σε μια μέρα μάλιστα που τα καταστήματα είναι ανοικτά.

Η εκκίνηση του  RUN TOGETHER THESSALONIKI θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προσθέτουμε και ξεχωριστό παιδικό αγώνα (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί.

Ακολουθήστε το λινκ στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας RUN TOGETHER που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΗ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό αγώνα!

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΔΕΘ. .

Χορηγοί Επικοινωνίας η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, το TV100, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ράδιο Θεσσαλονίκη, Ερωτικός FM, Arena FM, 102fm, 95,8fm και FM100.

Η διοργάνωση στηρίζει το δημοτικό βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός».

 

Λίγα λόγια για τη ΔΕΘ HELEXPO

Η ΔΕΘ HELEXPO φέρει την ευθύνη διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Είναι η σπουδαία στρατηγική αποστολή του Εθνικού Εκθεσιακού Φορέα να εδραιώσει την ηγετική του θέση στην Ελλάδα, να ισχυροποιήσει την ανταγωνιστική δυναμική του διεθνώς, και, την ίδια στιγμή, να διατηρήσει την μοναδική φυσιογνωμία ενός «θεσμού», την ιδιαίτερη ηθική κληρονομιά του.

Αποτελεί το άρμα της μετάβασης μίας ισχυρής τεχνογνωσίας και ενός εξέχοντος εκθεσιακού οπλοστασίου στη νέα εποχή των μεγάλων προκλήσεων. Εδώ και τώρα, που και οι ελπίδες για τη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας, παραγωγής, μεταποίησης & τουρισμού διαμορφώνουν μία δική τους επιχειρησιακή κουλτούρα.

Φέρει την ευθύνη να μιλά με διεθνή επιχειρηματική γλώσσα, αναπτύσσοντας δυνατούς δεσμούς μεταξύ των λαών και ασκώντας δυναμική εκθεσιακή πολιτική, την ίδια στιγμή που διοργανώνει δεκάδες κλαδικές εκθέσεις ετησίως, υλοποιεί περιφερειακές εκθέσεις, οργανώνει τα εθνικά περίπτερα στο εξωτερικό, πραγματοποιεί συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών (Helexpo Maroussi).

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης κάθε χρόνο προσθέτει νέες εκθέσεις και αναδεικνύει διαφορετικές προτάσεις, όπως:

* δημιουργία και λειτουργία θεματικών πάρκων

* υλοποίηση μη εκθεσιακών γεγονότων στις εγκαταστάσεις

* ιδία διοργάνωση ή φιλοξενία μεγάλων συνεδριακών γεγονότων και εκδηλώσεων

* οργάνωση εθνικών συμμετοχών στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις Ευρώπης και Βαλκανίων

* συντονισμός επιχειρηματικών αποστολών στο εξωτερικό

* ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων, στήριξη των πολιτιστικών δρωμένων

* υποστήριξη αθλητικών γεγονότων