Run Together
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ «Υποστηρικτής υγείας» του RUN TOGETHER

Tο “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” εγκαινιάζει µια ακόμη σημαντική συνεργασία, με τον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ που θα είναι «Υποστηρικτής Υγείας» της διοργάνωσης, με αφετηρία τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα σταθεί δίπλα στους συμμετέχοντες  στηρίζοντας ιατρικά τον αγώνα μέσω , της εξοπλισμένης κινητής μονάδας , της εξειδικευμένης ομάδας ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Η διοργάνωση του RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020 θα διεξαχθεί  όπως και πέρυσι στις εγκαταστάσεις του Διεθνές Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ HELEXPO) την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 με εκκίνηση από την κεντρική είσοδο στις 11:00 το πρωί.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας, για καλό σκοπό καθώς μέσω της διοργάνωσης θα στηρίξουμε τον «Ξενώνα φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Προφίλ Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα με 51 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Βιοιατρική είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης της ποιότητας με ορθολογικά πρότυπα. Η αξιοπιστία του εργαστηρίου οδήγησε στη Διεθνή αναγνώριση. Παράλληλα  ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις επιχειρηματικής αριστείας τόσο σε τοπικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Σημαντικό πως η πολιτική κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας εστιάζει σε δράσεις που έχουν ως σκοπό να προβάλλουν την αξία της προληπτικής ιατρικής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]