Run Together
 Στο 8ο RUN TOGETHER ATHENS στηρίζουμε τη δράση της Liberty Guide Dogs 

Το RUN TOGETHER powered by SAUCONY θα διεξαχθεί φέτος για 8η χρονιά στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωί.

Η φετινή διοργάνωση έχει διπλό κοινωνικό σκοπό καθώς εκτός από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Ιωνάς, η διοργάνωση για πρώτη φορά θα στηρίξει τη δράση της Liberty Guide Dogs.

H Liberty Guide Dogs ιδρύθηκε το 2018 και εξειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων βοηθείας και συγκεκριμένα στην εκπαίδευση σκύλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης.

Διευρύνει τη δράση της και σε τομείς εκπαίδευσης  – πιστοποίησης σκύλων βοηθείας με νέες ειδικότητες όπως Medical Detection Dogs, D.A.D (Diabetic Alert Dogs), Therapy Dogs, Service Dogs, Search and Rescue Dogs κ.ά., με στόχο τη βοήθεια ολοένα και περισσότερων ανθρώπων σε ανάγκη.

Πώς να βοηθήσεις κι εσύ το έργο της Liberty Guide Dogs

Η εκπαίδευση ενός σκύλου οδηγού διαρκεί περίπου 2 χρόνια και χρειάζονται αρκετά χρήματα αλλά και βοήθεια από ανθρώπους που αγαπούν και νοιάζονται πραγματικά για τους τετράποδους φίλους, ώστε να μπορέσουν να μεγαλώσουν, να εκπαιδευτούν και να γίνουν από μικρά κουτάβια, υπεύθυνοι και αφοσιωμένοι σκύλοι οδηγοί!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να υποστηρίξετε την ομάδα της Liberty Guide Dogs.

Κάθε μικρή ή μεγάλη δωρεά, κάθε παιχνίδι και τροφή για σκύλους, κάθε εθελοντική δράση, είναι πολύτιμη για τα κουταβάκια της Liberty Guide Dogs. Μέσα από διάφορους τρόπους μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς έμπρακτα στην προσπάθεια για μια κοινωνία πιο συμπεριληπτική και ίσες ευκαιρίες για όλους. Όταν θα φτάσει η στιγμή να αποκτήσει κάποιος έναν σκύλο οδηγό, το κόστος θα είναι μηδενικό, καθώς ο εκάστοτε σκύλος παραχωρείται δωρεάν στον χειριστή του, το ίδιο και όλες οι εκπαιδεύσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του Liberty Guide Dogs και πως να συνεισφέρετε μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.libertyguidedogs.com/

Μέλη και φίλοι της Liberty Guide Dogs θα παρευρεθούν στο RUN TOGETHER ATHENS 2023 και θα τρέξουν στον αγώνα, παρέα με το σκύλο τους. Σας περιμένουμε και εσάς να έρθετε με το αγαπημένο σας κατοικίδιο, να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα.

Κάντε την εγγραφή σας

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω του https://register.runtogether.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: