Run Together
Την Πέμπτη 23/3 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου για το RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023

Το “RUN TOGETHER powered by SAUCONY” επιστρέφει δυναμικά στη Θεσσαλονίκη, και θα διεξαχθεί για τρίτη φορά στη συμπρωτεύουσα, την Κυριακή 23 Απριλίου το πρωί, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo.

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 23/3 και ώρα 13:30, στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, επί της οδού Εγνατίας 154.

Παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, κου Νίκου Ζειμπέκη, του Προέδρου της ΔΕΘ, κου Τάσου Τζήκα, εκπροσώπων των χορηγών της διοργάνωσης, αθλητών της Saucony και δημοσιογράφων. 

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 θα πραγματοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO.

Χορηγοί της διοργάνωσης η CHIQUITA, η EUROBANK μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το COUNTERCOOL, το Apallou, τα JOIN juice bars, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, το Real Estate Agency “Fine Home” και η PIZZA FAN.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, τα TV100 & FM100, το ATLAS TV, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Κοσμοράδιο 95,1, Libero FM, 102 FM και 9,58 FM, τα ενημερωτικά portal Pagenews, In2Life, Thestival.gr, Cityportal.gr, Seleo.gr, GR Times, Miss Or Madam, το μηνιαίο free press περιοδικό Biscotto, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Gazzetta, Runner Magazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr και RunBeat.gr.

Στη φετινή διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη τρέχουμε ΜΑΖΙ και στηρίζουμε το Σωματείο Α.ΜΕ.Α «Ο ΣΩΤΗΡ».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: