Run Together
Το 2023 τρέχουμε παρέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το RUN TOGETHER έκανε την επανεκκίνησή του στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβρη, με εκατοντάδες δρομείς να τρέχουν σε ζευγάρια στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Το RUN TOGETHER είναι ένα μοναδικό fun run με τους συμμετέχοντες να τρέχουν αποκλειστικά σε ζευγάρια, σε 4 κατηγορίες (άντρας – άντρας, γυναίκα – γυναίκα, άντρας – γυναίκα, με παιδί), διανύοντας 3 διαφορετικές αποστάσεις, των 3, 6 και 9 χλμ.

Δρομείς κάθε ηλικίας με το ταίρι τους, παρακινούν ο ένας τον άλλον και τρέχουν ΜΑΖΙ τερματίζοντας χέρι με χέρι, προσφέροντας εικόνες μοναδικές που μόνο στο RUN TOGETHER μπορεί να τις ζήσει κανείς.

Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και το RUN TOGETHER powered by SAUCONY θα συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Saucony ήταν αυτή που πρώτη εμπνεύστηκε τη διοργάνωση, και συνεχίζει να το στηρίζει μέχρι και σήμερα, με συνολικά 9 διοργανώσεις. Στη Saucony, άλλωστε, γνωρίζουμε ότι μια καλή μέρα είναι η μέρα που πάμε για τρέξιμο. Πιστεύουμε όμως ότι μια υπέροχη μέρα είναι εκείνη που εμπνέουμε και κάποιον άλλο να τρέξει μαζί μας.

Σε αυτή τη νέα χρονιά τον πρώτο λόγο, χρονικά, έχει η Θεσσαλονίκη, με τη συμπρωτεύουσα να υποδέχεται το RUN TOGETHER την Κυριακή 23 Απριλίου το πρωί, με τους δρομείς να τρέχουν εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Η διοργάνωση στην Αθήνα, αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023.

Στο RUN TOGETHER powered by SAUCONY στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας, για καλό σκοπό καθώς μέσω της διοργάνωσης στηρίζουμε τοπικά ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Στο RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 θα στηρίξουμε το Σωματείο Α.Μ.Ε.Α. “Ο ΣΩΤΗΡ”

Χορηγοί της διοργάνωσης για το 2023 θα είναι η CHIQUITA, η EUROBANK και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΒΙΚΟΣ”, η NUTRIBULLET, το COUNTERCOOL, η PIZZA FAN, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης η ΕΡΤ, η COSMOTE TV, τα TV100 & FM100, το ATLAS TV, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, 95.2 Athens DeeJay, Libero FM, τα ενημερωτικά portal Pagenews, In2Life, Thestival.gr, GR Times, το μηνιαίο free press περιοδικό Biscotto, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Gazzetta, Runner Magazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine και RunnTrail.gr.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr