Run Together
Το Elixir Gym Network στο πλευρό του RUN TOGETHER THESSALONIKI

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο Run Together στη Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει. Οι προετοιμασίες για έναν άρτιο αγώνα, που θα απολαύσουν όσοι συμμετάσχουν και όσοι τον παρακολουθήσουν συνεχίζονται με ένταση ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που όλοι προσδοκούν.


Στο πλαίσιο αυτό, το Run Together θα έχει συνεργασία με την ομάδα του Elixir Gym Network, η οποία και θα αναλάβει την αποθεραπεία όλων όσων λάβουν μέρος στον αγώνα. 

 

Η ομάδα των γυμναστηρίων Elixir θα περιμένει όσους και όσες τερματίζουν και θα τους καθοδηγεί στην σωστή αποκατάσταση, με διατατικές ασκήσεις και όχι μόνο.

 

“Εμείς ως ομάδα του Elixir Gym Network από το 2007 έχουμε ένα όραμα: Να δημιουργήσουμε μία μοναδική κουλτούρα για την αξία των υπηρεσιών άσκησης η οποία με βάση την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, έχει στόχο να εκπαιδεύσει όλους τους ανθρώπους, για μια καλύτερη σε ποιότητα και μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωή.

 

Μας αρέσει η συνεργασία, η καινοτομία, η σκέψη έξω από τα συνηθισμένα, αλλά κυρίως η δράση σε καθημερινή βάση, καθώς και η δημιουργία προγραμμάτων που θα προκαλέσουν τον κάθε άνθρωπο να κινηθεί διαφορετικά, και να ζήσει διαφορετικά. Αυτή είναι η δική μας ιστορία”, επεσήμανε ο ιδιοκτήτης του Elixir Gym Network, Αλέξης Αλεξιάδης.

 

Το δίκτυο Elixir Gym Network διαθέτει τέσσερα σημεία άσκησης στην Θεσσαλονίκη, σύντομα ακόμα δύο από τον Σεπτέμβριο του 2019 και ένα στη Ρόδο. 

 

Τα στοιχεία που περιγράφουν την κουλτούρα του δικτύου Elixir είναι:

 

– Ζεις καλύτερα, φαίνεσαι καλύτερα, ζεις περισσότερο

– Σπαταλούμε τον χρόνο μας για να αλλάξουμε ζωές, την ζωή σου

– Δύναμη μας, η ομάδα μας, όλοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής

– Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ασκούμενου

– Στοχεύουμε ιδιαίτερα στις ηλικιακές ομάδες 25-55 ετών και προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τους ενήλικες άνω των 65 ετών

– Πιστεύουμε στην ταυτόχρονη εκγύμναση γονέα και παιδιού. Υπάρχουν τμήματα για παιδιά 2-4 ετών σε μία αίθουσα και σε μια άλλη ασκείται ο γονέας

– Αναλαμβάνουμε περιπτώσεις ειδικών κατηγοριών ασκούμενων (αθλητές, εγκύους, παιδιά κάτω των 12 ετών, διαβητικούς, καρδιοπαθείς, υπερτασικούς) σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας που ορίζει το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας. Ειδικευόμαστε σε αυτό.

– Πρόγραμμα Pilates με ειδικό εξοπλισμό για πρόληψη και μεταποκατάσταση μυοσκελετικών τραυματισμών.