Run Together
Το almora PLUS χορηγός στο Run Together Thessaloniki 2020

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY, ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα στην Ελλάδα, μετά από έξι επιτυχημένες διοργανώσεις στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ, γίνεται θεσμός και στη Θεσσαλονίκη με χώρο διεξαγωγής τη ΔΕΘ. Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή θα είναι για 2η συνεχή χρονιά η φαρμακευτική εταιρία ELPEN με τα προϊόντα almora PLUS  που θα στηρίξουν χορηγικά τη διοργάνωση.

H σειρά almora PLUS αποτελείται από συμπληρώματα διατροφής που συμβάλλουν στην ενίσχυση της απόδοσης των αθλητών και την αναπλήρωση των χαμένων ηλεκτρολυτών του σώματος. Είναι ιδανικά στις περιπτώσεις που ο οργανισμός χρειάζεται αποκατάσταση ή/και συντήρηση υγρών και ηλεκτρολυτών, όπως αυτές της έντονης άσκησης & αυξημένης σωματικής δραστηριότητας. Τα προϊόντα της σειράς almora PLUS απευθύνονται στο ευρύ κοινό, δεν περιέχουν συντηρητικά, γλουτένη, GMO (Genetically Modified Organism), λακτόζη, ενώ είναι κατάλληλα και για χορτοφάγους.

Το almora PLUS θα δώσει δυναμικό παρών την ημέρα του αγώνα, συμβάλλοντας στη σωστή ενυδάτωση και την ενίσχυση των επιδόσεων των δρομέων. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα σκευάσματα της σειράς.

Η εκκίνηση του “RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020” θα δοθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου (Ημέρα της Γυναίκας), στις 11.00 το πρωί, από την πλατεία ΧΑΝΘ στην κεντρική είσοδο του πιο εμβληματικού σημείου της Θεσσαλονίκης. Με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ τριών διαφορετικών αποστάσεων των 3, 6 και 9χλμ.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας, για καλό σκοπό καθώς τρέχουμε την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και στηρίζουμε τον “Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους” του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Προφίλ ELPEN

Η εταιρεία ELPEN δραστηριοποιείται στο χώρο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας εδώ και 55 χρόνια. Αποστολή της είναι η δημιουργία αποτελεσματικών φαρμάκων με στόχο τη βελτίωση την ποιότητας ζωής των ασθενών. Η δραστηριότητά της σχετίζεται με την ανάπτυξη και παραγωγή θεραπειών υψηλής ποιότητας και την έρευνα σκευασμάτων οριακής καινοτομίας.  Με την πρότυπη επιχειρηματική της πορεία, η ELPEN εκπροσωπεί το Ελληνικό Φάρμακο στις διεθνείς αγορές, στηρίζει τη βιομηχανική βάση της χώρας μας και  ενισχύει την απασχόληση και την εθνική οικονομία.